Jedne potpetice od sira, molim!

Jedne potpetice od sira, molim!

Cipele sa visokim potpeticama su strast svih žena. Cipele mogu biti kožne, platnene, gumene... i od sira. Da, da od sira. Upravo je takve dizajnirala Liza Dilon.
"Dizajniranjem cipela od hljeba i sira, sa jakim mirisom, htjela sam da dokažem da su "mirisne" noge i visoka moda ustvari usko povezane, izjavila je studentkinja Liza za Dejli Mail."

Tu svoju kreaciju nazvala je "Jimmy Cheese" (Džimi Sir), aludirajuci na poznati brend "Jimmy Choo" i istoimenog dizajnera odjece.

Platforma ove jedinstvene cipele napravljena je od crnog i bijelog hljeba, a potpetica od sira, i to od vrste Cedar (Cheddar), tvrdog sira, jakog mirisa, koji je vrlo popularan u Engleskoj.

Cipele su premijerno prikazane na Sajmu poljoprivrede u Velikoj Britaniji, a ucestvovale su i na "Cheese Couture" (odjeca od sira), koji se održavao od aprila do juna.

Priznajte da je ova kreacija totalno lucidna, ali Bože moj, bar se uvijek možete "osloniti" na sir.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.