Apsolutni modni hit ljeta 2017: Torbe od pruća

Kako i ne bi bile hit!? Lijepe su, praktične su, izrađene su od prirodnih materijala koji su kvalitetni i održivi... Torbe od pruća apsolutni su hit ovog ljeta.

Apsolutni modni hit ljeta 2017: Torbe od pruća

Torbe od pruća su osvojile modni svijet i našle se u ormarima brojnih dama koje su ih ovog ljeta radosno prošetale gradom ili morskom rivom. Stigle su nam u raznim varijantama, kad su oblici i veličina u pitanju, a nerijetko su ukrašene dodacima od školjki, drveta, plastike, slame i vune.

Tajna ovakvog uspjeha aktuelnog modela je što se odlično uklapa u razne stilove pa vašu torbu od pruća možete iskoristiti i za odlazak u grad i za odlazak na plažu.

Savjet: Za odlazak na plažu nabvite neki jeftiniji model, nikako brendirani jer sunce, kreme za sunčanje, pijesak i slana morska voda ostavljaju tragove, pa vaša omiljena nova torba neće dočekati narednu sezonu u blistavom izdanju.

 

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.