Mora li baš tako široko?

Mora li baš tako široko?

Ne pristaju baš svakome i zato nikada nisu bile vodeći trend koji osvaja ulice i dok ih ubrajamo u jedan od stilova za 2011, ne očekujemo da će preko noći osvojiti naša srca i ormane. Uske pantalone se uveliko šetaju, a ovo je godina kada su takozvane „raketa“  pantalone širokih nogavica  medju njima. Možda neće postati dio vaše garderobe, ali ne otpisujte ih još! Valjano stilizovane i uklopljene sa još nekim komadima, postaće elegantni dodatak za sezonu koja nam predstoji.

Pogledajte neke od naših prijedloga.

Prefinjene i udobne, dobro skrojene sa srednjim do visokim strukom, to su pantalone širokuh nogavica za 2011! Savršene za trendi muški look, kako moderan, tako i vintage.

Džins širokih nogavica koji je jednak od vrha butina do dolje, obično izgleda vrećasto. Za ovu godinu vam predlažemo džins koji je bolje ukrojen na butinama. „Raketa“ nogavice ili blago široke, bolje su od potpuno širokih nogavica, koje su ili vrećaste ili gube oblik. Držite se podalje od nogavica koje su uske na butinama, a šire se od koljena, zvoncare su ostale u 90tim!

Palaco pantalone su najotmjeniji rodjak iz porodice širokih nogavica. Dok ste u običnim širokim nogavicama na poslu ili neformalnim izlascima, palaco pantalone su za otmjenije varijante. Materijali treba da budu svijetli, lagani sa mnogo nabora i finog pada : svila, krep, žersej...

Kako se nose?

Sa visokim potpeticama! Ravne cipele nikada neće upotpuniti izgled, osim ako se niste namjerile na muški trend!

Sa uskim topom, kratkom majicom (goli stomak je za plažu!) ili ženstvenom bluzom sa tankim kaišem.

Sa platformama i velikim šeširom!

Potražite inspiraciju u izgledu Ketrin Hepbren ili Marlene Ditrih!

Ili kao Pin-up djevojka 40tih. Kombinujte mornarske pruge sa espadrilama!

Konačno, široke nogavice bilo da su džins, pantalone ili palaco pantalone, izledaju najbolje na visokim i dugonigim djevojkama. Ukoliko nemate visinu, nadoknadite je viskoim potpeticama i malo drugačijim modelom: raketa kroj koji je nešto drugačiji ili uske nogavice, koje će jos dugo biti u modi!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Miris luka sa ruku ukloniće se...

RECEPT
DANA

Nasuvo s krompirom (Grenadir marš)

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.