Ovo su štikle koje će obilježiti sezonu praznika

Ovo su štikle koje će obilježiti sezonu praznika

U toku predstojećih praznika neće svijetliti samo novogodišnji ukrasi. Dame koje vole visoku modu i pritom mogu da je priušte, moći će da učine da staza kojom koračaju bude obasjana novim štiklama koje dolaze iz kuće Cesare Piacotti: model ukrašen LED metalnim šiljcima.

Ovoj modnoj kući očigledno ne nedostaje futurističkih ideja pa su raniji model sa kristalnim šiljcima zamijenili ovim modelom i postavili ga na police tačno na vrijeme: na početku sezone prednovogodišnjeg ludila.

Ove atraktivne štikle oživljavaju uz pomoć prekidača koji je opremljen baterijom i nalazi se ispod uloška. Dakle, dame biraju da li i kada žele da "zablistaju". Ono čega se nisu sjetili, a što su modni kritičari primijetili, je daljinski uz pomoć kojeg bi dame mogle diskretno da tempiraju kada će cipele zasijati.

Model je premijerno prikazan na pariškoj nedjelji mode, a cijena im se kreće oko 1000 eura.

 

pursuitist.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.