Bijela košulja: odjevni komad za sve prilike!

Kombinujte je uz farmerke, elegantne pantalone, sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava.

Bijela košulja: odjevni komad za sve prilike!

Ne znate šta da obučete? Počnite od bijele košulje, jer sa njom ne možete da pogriješite. Kombinujte je uz farmerke, elegantne pantalone, sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava. Šta god da izaberete, izgledaćete zavodljivo! Ona može da doprinese da djelujete strogo ili nježno, zavisno od prilike u kojoj je nosite i sa čim je uklapate.

Definitivno je jedan od najpraktičnijih komada odjeće, pa neka vam uvijek bude pri ruci kada se spremate za poslovni sastanak, žurku ili kafu s prijateljicama.

Najbolje bi bilo da nabavite nekoliko modela, koji se razlikuju po kroju, kragni, materijalu i tako poštedite sebe muka u prilikama kada "nemate šta da obučete". Dovoljno je da imate strukiranu, bijelu košulju sa visokom kragnom, široku sa ruskom ili providnu, pa da zablistate! Od pamuka, svile ili čipke, bez rukava ili sa karnerima...

Ne zaboravite da trendovi dolaze i prolaze, a bijela košulja vas nikada neće iznevjeriti, naročito u situaciji kada "nemate šta da obučete".


Savjet plus: Prilikom kupovine vodite računa da vam ne bude tijesna, ali ni previše ležerna, uz blago strukiranu ćete izgledati ženstvenije.POSLOVNO

U kombinaciji sa crnim (kožnim) pantalonama i blejzerom je praktično i efektno rješenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini pantalona, u zavisnosti od toga s kojom obućom ih uklapate.ROMANTIČNO

U bijeloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili sa visokim strukom, možete da izgledate nježno, seksi ili nevino, pa na osnovu toga izaberite baletanke, cipele sa visokom štiklom ili bajkerske čizmice.

LEŽERNO

Farmerke i bijela košulja su dobitna kombinacija za "kafienisanje", neformalni izlazak i druženje sa prijateljima.


Novosti
/ŽSJ

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.