Jedna haljina, a možete da je nosite na 50 načina

Pronaći savršenu haljinu koju možete nositi na razna događanja - doček Nove godine, izlazak na sastanak, pa čak i na posao - nije ni lak ni jeftin zadatak. Upravo je to bila misija dizajnerke Nadie Tarr, koja je stvorila haljinu koja se može nositi na čak 50 različitih načina.

Jedna haljina, a možete da je nosite na 50 načina

Američka dizajnerka Nadia Tarr tvrdi da je njena haljina Butter by Nadia idealno rješenje za svaku modnu krizu.

Haljina dolazi u različitim dužinama i bojama, a zahvaljujući trakama može se jednostavno transformisati. Trake se mogu vezati na različite načine oko struka ili vrata i stvoriti haljine različitih stilova.

Haljina je napravljena uz pomoć rajona (umjetne svile) i spandexa, zbog čega haljina zadržava oblik, kvalitet i udobnost.

Zbog rastegljivog materijala, dolazi u jednoj univerzalnoj veličini.

Nadia Tarr je bivša plesačica i koreografkinja, a njene su prethodne modele haljina nosile Sarah Jessica Parker i Naomi Watts.

Na slici je prikazano 12 najpopularnijih načina nošenja haljine, gledano sprijeda i pozadi.

 

magazin.net.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.