Kako da suzite struk uz pomoć garderobe: 8 modnih trikova

Trendovi dolaze i prolaze, ali mi uvijek tražimo pametne načine pomoću kojih naša silueta izgleda tanje i mršavije. Ovih osam modnih trikova mogu vam mogu pomoći da izgledate mršavije i do nekoliko kilograma.

Kako da suzite struk uz pomoć garderobe: 8 modnih trikova

Kolor bloking haljina

Kada želite da se “skockate”, bočne trake naglašavaju linije siluete pješčanog sata i laskaju vašoj figuri. Upravo zbog toga je kolor bloking haljina pravi izbor.

 

Pantalone na prugice

Pantalone sa sitnim, vertikalnim prugama skreću pažnju sa struka i vaše noge zbog njih izgledaju duže i tanje.

Mantil sa kaišem

Iako se neke žene ustručavaju da nose kaiš zbog bojazni da će privući pažnju na struk, kontrolisani volumen iznad i ispod kaiša na mantilu zapravo vam pomaže da definišete svoju figuru.

Haljina na preklop

Ona nikada ne izlazi iz mode, jer naglašava prirodne obline i funkcioniše na svim tipovima tijela. Možete je kombinovati i sa cipelama i sa čizmama.

Strukirani blejzer

Zahvaljujući širokom spektru opcija, u zavisnosti od toga šta želite da pokažete, možete odabrati izuzetno uzak ili blago strukirani blejzer. Ispod možete nositi širu bluzu zabavnog dizajna. Ona se neće “prilijepiti” za obline, a dizajn će prikriti nesigurna područja.

Suknja olovka kroja

Bez obzira da li je u pitanju dnevna ili večernja varijanta, suknja olovka kroja je postala izuzetno popularna. Za ultra-ženstveni izgled, kombinujte je sa džemperom ili užom bluzom.

 

Bluza sa naborima

Najbolji način skretanja pažnje sa nečega što vam se ne sviđa jeste da skrenete pažnju na ono što vam se sviđa. U tome vam može pomoći bluza sa naborima. Ona balansira siluetu dodavanjem volumena na dekolte i odvlačenjem pažnje sa struka.

Pantalone sa visokim strukom

Dok većina pantalona “sjeda” na kukove, najširu tačku vašeg srednjeg dijela, pantalone sa visokim strukom stavljaju fokus na najuži dio, tačno ispod grudnog koša. Ukoliko ih kombinujete sa štiklama, izgledaćete još više i vitkije.

 

Minimagazin

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.