Nova rubrika na vašem omiljenom portalu, LISTAONICA - jer mi mislimo o vašim potrebama!

Nova rubrika na vašem omiljenom portalu, LISTAONICA - jer mi mislimo o vašim potrebama!

Puno puta ste stajali ispred kioska i gledali sve te ženske časopise na policama, ali nikad nemate dovoljno vremena da ih prelistate i odlučite se za onaj sa najzanimljivijim temama. Da li želite da u svom domu, uz kafu ili čaj, brzo i lako prelistate naslove u časopisima i nađete onaj pravi koji ćete pročitati od korica do korica?

Od danas na stranicama našeg portala moći ćete da prelistavate dio sadržaja časopisa u novoj rubrici LISTAONICA, kad god to zaželite. Potrudićemo se da svakoga mjeseca upotpunimo izbor i da tako uštedimo vaše dragocjeno vrijeme. Sa nama su u ovom mjesecu MONNA, Montenegro Family i Ljepota i zdravlje.

Osim prelistavanja, naši medijski partneri posjetiocima našeg portala dijeliće i nagrade kroz akciju UHVATI ME! Ne možemo odmah da vam otkrivamo sve detalje, ali vas savjetujemo da prelistate LISTAONICU i pratite obaveštenja o akcijama na portalu narednih dana.

Redovno nas posjećujte, a mi ćemo redovno spremati nova iznenađenja za vas.

Uživajte u LISTAONICI i vašem omiljenom portalu!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijelim košuljama, zavjesama i sl. vratićete bjelinu...

RECEPT
DANA

Fritata od tikvica

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.