Kakva frizura odgovara vašem licu

Kakva frizura odgovara vašem licu

Frizura za koju se odlučite trebalo bi najviše da zavisi od oblika vašeg lica. Možete da vidite sliku u časopisu i pomislite da je to savršena frizura za vas, ali  kada  odete u frizerski salon i dobijete tu frizuru, može se desiti da se jako razočarate. I to je baš zato što niste izabrali frizuru koja odgovara vašem obliku lica.

Ako imate okruglo lice, onda treba da izaberete frizuru koja će upotpuniti vaš oblik lica. Trebali bi se držati dalje od duge kose. Slatka bob frizura ili frizura koja je duža u prednjem dijelu bi vam mogla dobro stajati. Takođe, izbjegavajte mini val i lokne inače, ako imate okruglo lice, jer će to vaše lice učiniti još okruglijim.

Ako imate ovalno lice, takođe ćete se držati podalje od duge kose, jer će to vaše lice izdužiti i ono će izgledati još ovalnije. Umjesto toga, probajte frizuru srednje dužine. Takođe, sjajno ćete izgledati sa  svijetlom bojom kose. Šiške će takođe upotpuniti oblik vašeg  lica, ali bi trebalo da budu prorijeđene i lagane, a ne guste i teske i to obavezno morate da naglasite svom frizeru.

Ako imate četvrtasto lice, dobro će vam stajati srednja do duga frizura. Pokušajte da izbjegnete kratku kosu i inače kosu koja vam dolazi samo do brade. Možete da uradite i blago talasastu frizuru, ali nikako guste, teške kovrdže. Takođe, treba da se držite podalje od šiški, jer će vam one dati licu oblik kutije.

Ako ste srećni  vlasnik srcolikog oblika lica, onda će vas obradovati to da izgledate sjajno sa bilo kojim tipom frizure, stoga birajte koju god frizuru želite i koja vam se sviđa. Ljudi sa srcolikim licem su vrlo srećni, upravo zbog toga što mogu da biraju frizuru koju žele - kratka, srednja, duga, valovita, ravna.

Ako ste i dalje zabrinuti oko toga koja će vam frizura dobro stajati, onda razmislite o download-ovanju nekog od programa gdje možete da isprobate različite stilove na svojoj fotografiji. Ovi programi znaju biti jako korisni, a i zabavićete se sigurno gledajući sebe sa svim tim frizurama.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.