Kako izabrati pravi grudnjak

Kako izabrati pravi grudnjak

Grebanje, neadekvatan izgled ispod majice, stalno namještanje grudnjaka može pokvariti cijeli dan. Zato vam mi dajemo par savjeta, koje bi trebalo da primjenite prilikom odabira, odnosno kupovine grudnjaka.

Prva konstatacija je da grudnjak ne smije biti ni prevelik ni premali. Potrebno je prije odlaska u kupovinu izmjeriti obim ispod grudi. Obim grudi (veličina korpe) se označuje slovima A, B, C, itd.

Sljedeći korak je odabir modela grudnjaka. Postoje različiti tipovi grudnjaka, kao što su:

Grudnjak-topić je odličan kada su upitanju djevojke kojima su grudi tek počele da rastu. Pravljen je kao i klasični top i idealan je za manje grudi.

Sportski grudnjak je grudnjak koji izgleda kao topić, čvršći, i ustvari fiksira grudi prilikom vježbanja, ali ih ne oblikuje.

Klasični grudnjak ima žicu i napravljen je tako da se ispod odjeće ne bi isticale bradavice. To je najbolji model za svakodnevne aktivnosti, pa je zbog toga i najpopularniji.

Grudnjak sa mekanim korpicama je grudnjak koji nema nikakvo punjenje. Najčešće je napravljen od čipke ili pamuka, ali postoje i modeli sa žicom. On drži grudi, ali ih ne oblikuje.

Push-up grudnjak je grudnjak koji sadrži umetke ili vrećice ispunjene gelom, koji podiže grudi. Jednostavno, on pomaže da grudi dobiju puniji oblik, ali se ne preporučuje djevojkama sa većim grudima.

Samostojeći grudnjak je pogodan za djevojke sa manjim grudima, kada se nose otvorene haljine ili topići.

Kako odabrati stil?!  Jednostavno treba da kupite nešto što pristaje vašoj građi tijela i ono što odgovora vašem ukusu.

Posljednji korak, odnosno odluka odnosi se na materijal grudnjaka. Najbolji izbor je pamuk. Jednostavno, on je najudobniji, ne iritira našu kožu, a ujedno i upija naš znoj. Treba izbjegavati bilo koju vrstu umjetnih materijala, jer oni ne upijaju znoj, pa može doći do određenih infekcija.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.