Gostujući blog: Audreysdream

Pepita blazer

Kako je ovih dana u Zadru vrijeme divno i osunčano, blazer je sasvim dovoljan da mi bude ugodno toplo. Zato sam u sunčanu šetnju gradom sa sobom odlučila povesti svoj omiljeni pepita blazer.

Gostujući blog: Audreysdream

Osobno obožavam ovaj vintage uzorak koji je 60-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća bio nepresušan izvor inspiracije najpoznatijim modnim kućama. Klasičan pepita uzorak dolazi u crno - bijeloj kombinaciji,  no u zadnje vrijeme može se pronaći i u drugim bojama. Ove sezone možete ga naći ne samo na odjevnim predmetima već i na modnim dodacima. Koji god komad odaberete, nećete pogriješiti. Najbolje ga je kombinirati na crnu ili bijelu (ne)boju, no ni druge nisu zabranjene stoga dajte mašti na volju. 

Ja sam svoj omiljeni pepita komad pronašla u second hand shopu i kombinirala ga obične traperice i oversized crnu majicu. Od nakita sam odabrala svoju voljenu ogrlicu i crvenu torbu. Uz sako iliti blazer kombinirala sam crne "like oxford" cipele. 

 

Foto by: Marta Pleško

Zadar

Cipele: Calliope

Traperice: New Yorker

Majica: New Yorker

Blazer: Second hand shop

Ogrlica: Vintage

Torba: New Yorker     

audreysdreamfashion.blogspot.hr

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.