Pet modnih predloga koji vizuelno sužavaju vašu figuru

Pet modnih predloga koji vizuelno sužavaju vašu figuru

Sve dame su u vječitoj potrazi za komadima garderobe koji će učiniti njihovu figuru mršavijom, zbog čega smo odlučili da izdovojimo klasične i trendi komade koji garantuju vitkiji izgled.

Bilo da ste dječačke građe, ili je ona u obliku jabuke ili kruške, budite sigurni da će ovi odjevni komadi sigurno odgovarati vašoj silueti.

Crna midi haljina

Prilično smo sigurni da je garderoba u crnoj boji univerzalni komad garderobe. To je razlog zašto se smatra da svaka žena treba da posjeduje najmanje jednu dobru malu crnu haljinu.

Ali mi ćemo otići malo dalje te ćemo vam reći da je dobra crna haljina midi dužine zapravo najbolji model koji se prilagođava svakoj silueti. Model ispod koljena naglašava obline na najbolji mogući način.

Džins sa visokim strukom

Džins se ne smatra komadom garderobe koji može da učini čuda za vašu figuru, uglavnom zbog visoko rizične kupovine modela farmerki koji ne odgovara figuri.

A to se često dešava! Ali ako ste u potrazi za parom koji će davati rezulate, odaberite model sa visokim strukom i budite sigurni da nećete pogriješiti. Ovaj model izdužuje figuru (i noge!) od struka do zgloba, bez sječenja u kukovima. Pored toga, one naglašavaju najtanji dio svake žene: struk!

Jakna bez rukava

Zbog dužine, kroja i činjenice da naglašava vertikalnu liniju siluete, jakna bez rukava je fantastičan komad koji sužava figuru. Osim toga, njen blago volumenizovan oblik će pokriti sve nesavršene dijelove tijela koje želite da prikrijete.

Suknja A kroja

Tvrdimo da je dobra suknja A kroja, pored male crne haljine, mast hev komad koji svaka žena treba da posjeduje. Kako samo ime kaže, model ove suknje je u obliku slova A, tako da ona savršeno prikriva nedostatke i čini da vaš struk izgleda tanje nego što jeste.

Cigaret pantalone

Tačno je da su nam se vratile sedamdesete i sa njima zvonaste pantalone sa širokim nogavicama, ali ako želite da postignete maksimalan efekat mršavog izgleda, preporučujemo da posegnete za cigaret pantalonama. Kombinacija visokog struka i ravnih nogavica koje sežu do članka će učiniti da izgledate mnogo tanje nego ikada!

 

elle.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.