Vitraž jaja

Vitraž jaja

Obojena lakom za nokte, gdje se boje preklapaju i prelivaju i kreiraju prekrasan efekat vitraža. Ne morate da koristite skupe lakove za nokte, odlični su i oni od 50 centi ili neki stari lakovi koje više ne koristite. Važno je samo da vam se svidjaju boje i da je što šarenije.

Potrebno vam je:  
Tvrdo kuvana jaja  
Lak za nokte (više njih)
Odgovarajuća zdjela za jednokratnu upotrebu

Instrukcije:
Zdjelu napunite do pola vodom. Kapnite u nju kap laka za nokte, koji će se raspršiti po površini vode. Uronite jaje unutra, izvadite i ostavite da se osuši. Ne brinite, suši se prilično brzo. Zatim, kapnite još neku boju u vodu. Ponovo zaronite jaje, izronite. Radnju ponavljajte dok ne dobijete željeni izgled jajeta. Vodu mijenjajte često zbog što boljih rezultata.

Napomena: Ovako ukrašena jaja su isključivo za dekoraciju. Nemojte da ih jedete, jer hemikalije iz laka za nokte mogu da procure kroz ljusku.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Meso u mlijeku

RECEPT
DANA

Musaka od tikvica i patlidžana

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.