MONTEVIDEO PUB - prijedlog za dobar provod

Kako smo svakodnevno zatrpani raznim obavezama moramo se potruditi da izdvojimo vrijeme i za sebe. Pronađite vrijeme za odmor od svakodnevnih dešavanja, vrijeme koje ćete iskoristiti samo za dobar provod. Portal Žena sam ja traži takva mjesta za vas. Mi smo tu da damo informaciju, a vi birajte svoje veče za dobar provod.

MONTEVIDEO PUB -  prijedlog za dobar provod

U srcu Podgorice nalazi se Montevideo Pub. Ušuškano, rustično i autentično mjesto gdje uvijek ima dobrih dešavanja. Evo u čemu možete uživati ove sedmice:

Srijeda  - 30. 11. - Jazz night:: Valentina Tina Popović (*vokal*) i Enes Zejnilović (*akustična gitara*),  sa početkom u 21:30h. 

Četvrtak - 01. 12. Promocija knjige "*Nebeske note*", Milana Radovića. Početak u 20h.

O knjizi govore književnik Budimir Dubak, alpinista dr Dragan Bulatović i autor. U okviru večeri, planinarski klub "*Visokogorci Crne Gore*" najaviće ekspediciju na Denali, najviši vrh Sjeverne Amerike.
Iskoristite da na promociji kupite primjerak knjige potpisan od strane autora, a u akcijama UHVATI ME!  probajte da uhvatite 2 knjige koje Milan Radović poklanja našim čitaocima  u četvrtak 30.11.

Više o promociji knjige "Nebeske note", Milana Radovića pogledajte ovdje.

Vikend program

Petak - 02.12.  Acoustic night by Marko (*vokal i gitara*) i Jovan (*bas*)
"*Nuclear mama*"
,  sa početkom u 21:30h

 

Subota - 03.12. Duško Vujović (*Krivi toranj*). Početak u 21:30h.

Pišite nam kako ste se proveli, a mi ćemo nastaviti da vas obavještavamo o mjestima dobrog provoda i PRIVILEGIJAMA koje možete imati kao čitalac portala  Žena Sam Ja.Montevideo PUB
Stanka Dragojevica 42
Telefon za rezervacije: 067 597 918

 

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.