Pomoću bebi pudera povećajte volumen i dužinu trepavica

Kada se spremate za neki važan i glamurozan događaj, poput vjenčanja ili dočeka Nove godine, ne morate posezati za vještačkim trepavicama da biste imali “pogled koji obara s nogu”.

Pomoću bebi pudera povećajte volumen i dužinu trepavica

Pronašli smo za vas jedan koristan beauty trik – bez vještačkih trepavica, ljepila i “mirnih ruku”. Gustinu trepavica možete vizuelno povećati i uz pomoć bebi pudera! Osim njega, potreban vam je samo uvijač za trepacvice, jedan štapić za uši i naravno maskara.

1. Za početak, dajte svojim trepavicama savršen “oblik” koristeći uvijač. Zahvatite trepavice od samog korijena i držite svaku minimum osam sekundi. Tako ćete postići idealan oblik.

2. Nanesite lagano jedan ili dva sloja maskare, takođe od samog korijena.

3. Utrljajte štapić za uši u bebi puder i nanesite ga na trepavice, i sa spoljne i sa unutrašnje strane. Potrudite se da vaše trepavice budu potpuno prekrivene puderom, sa svih strana.

4. Nanesite još jedan sloj maskare preko pudera, od korijena do vrha.

Primijetićete da su vaše trepavice duže i gušće – bez ikakvih vještačkih pomagala!

 

lepotaizdravlje.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.