Ublažite crvenilo očiju

Vještačke suze i kapi protiv iritacija oka ublažavaju crvenilo beonjača. Zato nabavite ove proizvode i riješite problem. Postoji još nekoliko načina da otklonite crvenilo očiju.

Ublažite crvenilo očiju

Morač, kamilica i nana
Kod crvenila očiju pomaže biljka morač. Kuvajte pola kašičice ove biljke u 2dl vode 20 minuta. Kada procijedite i prohladite, ispirajte oči da biste ublažili crvenilo beonjača. Možete dvije kesice čaja od kamilice i dvije kesice čaja od nane preliti sa 3dl ključale vode. Kada se čaj prohladi, nakvasite tupfere čajem i držite preko očiju 15 minuta.

Nanesite bijeli krejon
Nanošenje bijelog krejona na unutrašnji dio kapka eliminisaće crvenilo očiju, a vizuelno povećati oči. Izaberite krejon koji je mek. Crvenilo možete neutralisati i pomoću krejona u boji kože, koji će očima dati prirodniji ton, ali ih neće vizuelno povećati.

Istaknite boju očiju
Crvenilo beonjača biće manje uočljivo ako istaknete boju očiju. Osim bijelog ili bež krejona, možete naneti na gornjim kapcima i malo ispod donjih mat sjenku u boji vaših očiju. Koristite zagasite nijanse. Za smeđe oči odaberite čokoladnu boju, za zelene oči maslinastu, a za plave indigo. Na kraju, na trepavice nanesite i maskaru. Dva sloja crne maskare učiniće da beonjače izgledaju svjetlije.

 

Izvor: zenskastrana.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.