Poslovna šminka za dobar utisak

Poslovna šminka za dobar utisak

Samo ako dobro kombinujete boje, šminka će učiniti da izgledate lijepo i zadovoljno. Stilisti savjetuju da zaboravite na jaku i tešku šminku, ako želite da ostavite dobar utisak na radnom mjestu.

1.Na lice nanesite hidrantnu kremu i sačekajte da je koža upije. Zatim ispod očiju nanesite korektor. Kada ste to završili, kružnim pokretima nanesite tečnu podlogu u boji vaše kože, a onda preko lica lagano predjite puderom u prahu ili kamenu. 

2. Za oči je najbolje da koristite svijetlije i pastelne sjenke. Ako želite da “osvježite” pogled i da prikrijete umor, koristite bijelu sjenku u više nijansi, tako da se prelijeva ili olovku u unutrašnji ugao oka. Maskaru nanesite u dva sloja, a za bolji efekat možete da koristite dvije maskare, braon i crnu.

3.Na obraze stavite rumenilo u boji breskve ili u nekoj rozoj nijansi.

4. Što se tiče usana, prvo stavite malo tečnog pudera, razmažite ga, pa onda balzam za usne. Kada ste to završili, usne iscrtajte olovkom u boji mesa, a onda nanesite sjaj ili karmin.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.