Kako se riješiti rupa od cigareta?

Da li vam se barem jednom dogodilo da nakon odlaska gostiju ostane trag na vašem omiljenom kauču i to progoreni trag od cigarete? Ili ste slučajno sami progorili nešto cigaretom? Vjerovatno jeste, ali ne morate mnogo da brinete, jer i za to postoji rješenje.

Kako se riješiti rupa od cigareta?

Jedan od načina je da na progoreno mjesto nekoliko puta nanesete otopinu hidrogena ili da progoreno mjesto natrljate sa limunom i stavite na sunce.

Kada stavljate otopinu hidrogena na progoreno mjesto jako je bitno da prije toga saznate da li materijal pušta boju, jer na taj način možete da načinite veliku štetu. Kada nanesete hidrogen malo protrljajte, a zatim isperite i postupak ponovite nekoliko puta.

Takođe, kod progorenih tragova vam može pomoći i krompir. Progoreno mjesto dovoljno je da protrljate komadićem krompira i da jednostavno odrežete izgorene dijelove makazama. Ovaj način je najbolji kada vam se dogodi da vam progori tepih.

 

banjaluka.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.