Sve što ste htjeli da znate o trajnom ispravljanju kose

Piše : Duška, frizerski salon Pelos (Podgorica)

Ukoliko želite potpuno ravnu, sjajnu i zdravu kosu, onda je trajno ispravljanje kose pravo rješenje za vas.

Sve što ste htjeli da znate o trajnom ispravljanju kose

Trajno ispravljanje kose je tretman koji služi da ispravi, poboljša i smanji volumen prelomljene, suve, kovrdžave, grube ili jako guste kose. Po urađenom ispravljanju možete da očekujete ravnu kosu koja će se ponašati baš kao prirodno ravna, neće se uvijati po vlažnom vremenu, lako ćete je češljati i imaćete osjećaj nježne kose. Ispravljena vlas ostaje trajno ravna, a izrastak počinje da pravi problem poslije 6 do 12 mjeseci, zavisno od tipa kose.

Sistem zaštita koje preparati sadrže osigurava da vam tretman ne ošteti kosu već da ona bude meka glatka, ravna i sjajna. Tretman se još uspješnije izvodi na farbanim i prirodnim kosama, ali se ne preporučuje ako ste farbani u jako svijetlo plavo, blajhani ili ako vam je kosa jako oštećena. Postupak traje od 3 do 5 sati, zavisno od dužine i gustine kose. Uz redovno šišanje i njegovanje bićete dugo zadovoljni vašom novom kosom.

Preparati za trajno ispravljanje kose su na biljnoj bazi i potpuno su neškodljivi za kosu. Voćne kiseline blagotvorno djeluju na kosu od korjena do vrha i pružaju joj zdrav izgled i sjaj.

Prije samog tretmana trajnog ispravljanja kose potrebno je detaljno utvrditi stanje kose – koliko je kovrdžava, da li je i koliko hemijski tretirana, koliko je gusta i jaka...

Preparat se priprema individualno, kako bi se savršeno postigla ravnoteža dlake i kako bi kosa bila elastična i zdrava od korijena do vrha.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.