Jesenji mejkap trend: ruževi u boji vina

Ovi tonovi su veoma zavodljivi i elegantni, lako se uklapaju uz mnoge odjevne kombinacije, lijepo pristaju i plavušama i brinetama.

Jesenji mejkap trend: ruževi u boji vina

Ove jeseni među mejkap trendovima ističu se tamniji ruževi, posebno oni u nijansama vina. Ovi tonovi su veoma zavodljivi i elegantni, a što je najvažnije, lako se uklapaju uz mnoge odjevne kombinacije. Osim toga, lijepo pristaju i plavušama i brinetama.

Ako ne želite da vam ruž izgleda previše upadljivo nanesite ga prstom u tankom sloju. Sedefasti ruževi u nijansama vina savršeno stoje uz večernje elegantnije odjevne kombinacije.

Kako da nanesete tamniji ruž?

- Da bi vam se karmin duže održao na usnama, prvo na njih nanesite puder u prahu ili kamenu u tankom sloju.

- Zatim olovkom iscrtajte usne, ali ne prelazite ivicu usana. Ako želite jači efekat na usnama, izaberite olovku koja je za nijansu tamnija od ruža.

- Ako ste se odlučili za ovu boju ruža, važno je da sa njim uskladite i ostatak mejkapa na licu.

 

Novosti.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Čorba od karfiola

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.