Lak za kosu - višenamjenski sprej

Čudesno sredstvo za održavanje frizure – lak za kosu, vjerovali ili ne, ima mnogo širu primjenu nego što možete da zamislite. Evo za šta sve možete da ga iskoristite.

Lak za kosu - višenamjenski sprej

Lak za kosu ne samo da održava frizuru postojanom više sati, već može i da posluži u mnogim naizgled “bezizlaznim” situacijama. U pitanju je malo sredstvo za uljepšavanje koje ima svoje skrivene namene, pa ukoliko se nekad nađete pred sličnim problemom, dobro će vam doći informacija da će vam saveznik za izbavljanje iz situacije biti upravo lak za kosu. Evo u kojim situacijama možete da ga iskoristite.

Pocijepane čarape

Ukoliko vam se na poslu ili u gradu pocijepala čarapa, a niste u prilici da kupite nove, lak za kosu će vam dobro doći. Baš zbog toga uvijek treba da ga imate kod sebe, naročito ukoliko vam se ovi problemi javljaju često. Čarapa će uspjeti da izdrži do kraja dana, a mnogo je bolje rješenje od laka za nokte jer, za razliku od njega, lak za kosu nije vidljiv.

Protiv insekata

Ako pri ruci imate lak za kosu, a pritom ste naišli na ogromnog insekta u svom stanu, posegnite za ovom metalnom bočicom jer će vas u trenu spasti od svih bubica i ostalih napasti s kojima možete da dođete u dodir.

Elektricitet na odjeći

Ukoliko imate problem sa “nemirnom” odjećom, tu stupa na snagu lak za kosu. Jedino morate da vodite računa da sprej ne držite isuviše blizu odjeći i tijelu, već ga udaljite na najmanje 15 cm.

Spas za manikir

Kada svoj novi manikir uprljate flomasterom ili hemijskom olovkom, dovoljno je da svoje nokte poprskate lakom za kosu, a potom ih samo obrišete. Tako ćete svoje nokte sačuvati od oštećenja, a vaš manikir će i dalje biti sjajan, baš kao i kada ste izašli iz kozmetičkog salona.

Sređivanje obrva

Djevojke koje vole guste obrve često imaju problema sa njihovim “obuzdavanjem”. U trenucima kada svaka dlaka vodi svoje kolo, najbolje bi bilo da nanesete sprej na staru četkicu za zube, a potom njome pređete preko obrva. Na taj način će vaše obrve biti uvijek na svom mestu.

 

telegraf.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.