Domaća sredstva koja skidaju šminku i sigurno ih imate u kući

Upravo ste došli kući i krenuli da skinete šminku sa  lica. Ali odjednom - iznenađenje! Sredstvo za skidanje šminke je potrošeno, a vi ste zaboravili da kupite drugo. Ne brinite, imamo dobre vijesti za vas: Ne morate napuštati kuću da biste kupili sredstvo za uklanjanje šminke, niti morate spavati sa šminkom i trpjeti posljedice toga. Pošetajte do svoje kuhinje i pronađite nove beauty prijatelje, koje gotovo sigurno imate pri ruci.

Domaća sredstva koja skidaju šminku i sigurno ih imate u kući

Maslinovo ulje

Ako vam svakodnevno uklanjanje šminke iritira oči, prirodno maslinovo ulje je odlična alternativa. Ono je pogodno i za predeo oko očiju. Na vaticu stavite par kapi maslinovog ulja i uklonite šminku

Mlijeko

Ova namirnica se već odavno koristi u kozmetičkim proizvodima jer ima umirujuće dejstvo na suvu, osjetljivu kožu. Za najbolji rezultat pomiješajte mleko sa par kapi bademovog ulja (ali može i samo mlijeko, ako vam bademovo ulje nije pri ruci). Natopite vaticu, skinite šminku i isperite lice toplom vodom.

Bebi ulje

Postoji razlog zašto mame i dalje drže bebi ulje u svojoj blizini. To je jedan od najboljih sredstava za skidanje tamne sjenke ili olovke sa usana.

 

cosmopolitan.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Griz Kocke

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.