U septembru nam stiže parfem GABRIELLE!

Piše: Sandra Jojić

2017. je godina Gabrielle Chanel. Ova kuća je odlučila da celu godinu posveti upravo Gabrielle Chanel..

U septembru nam stiže parfem GABRIELLE!

Započeli su je lansiranjem torbe Gabrielle.


Najnovija vest je da su sada lansirali parfem. Iznenadjenje je da je CHANEL izbacio novi parfem nakon punih 15 godina. 

Tvorac novog parfema koji se zove Gabrielle je Oliver Polge čarobnjak koji je zaslužan i za novi Chanel 5, o kom sam vam već nešto i pisala.
Za novi parfem kažu da predstavlja ličnost kakva je bila Gabrielle Chanel poznatija kao Coco...
Bočica za ovaj parfem je kreirana i stvarana punih 5 godina, to je inovacija koja je napravljena od specijalnog stakla koje je tanko i lagano kao perce..
 
 
Zaštitno lice ovog parfema je glumica Kristen Stewart.
A kakav je novi Chanel parfem???
Prema Chanelu, novi parfem je opisan kao "Apstraktni cvet". Kažu da je ovo eksplozija cvetnih nota sa aromama jasmina ( naravno-on je osnova svih Chanel parfema), cvetovima narandze, ylang-ylanga, tuberose...Deo tropske topline i francuskog šika...sve što većina dama uglavnom i priželjkuje od parfema. 

Čitajući kritike parfema, dolazim do zaključka da je postojan i da nakon pet sati od nanošenja parfem lebdi oko vas. Što je nekako i veoma osobeno za CHANEL. 
Oliver Polges je imao za cilj stvaranje zamišljenog belog cveta.. Neroli se provlači veoma suptilno dok se tubereuse oseti na prvi mah, potom zuji u pozadini...Najdominantniji je svakako jasmin, onako elegantan, šik... Kažu da neke miris neopisivo podseća na Versace-"Eros pour Femme", neke na Jour d'Hermes, nekima je nešto izmedju Coco Mademoiselle i Allure sensuelle..
 

 
Ne bih da ga rejtingujem dok ga nisam pomirisala, ali poznavajući moju ovisnost o Chanelovim parfemima, mogu samo da kažem da..I bez testiranja znam da će mi biti omiljeni i da ne mogu da dočekam da ga imam.
 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.