Bijela košulja-vječni klasik

Audreysdream

Bijela košulja vječni je klasik koji možete kombinirati na bezbroj načina i uvijek će izgledati posebno.

Bijela košulja-vječni klasik

Da odijevanje zimi ne mora značiti oblačenje debelih vesta i monotone odjeće te ostalih zimskih „rekvizita“ dokazuje i moj današnji elegantni outfit u crno-bijeloj kombinaciji. Hlače pepito uzorka uskladila sam s jednostavnom bijelom košuljom koju sam ukrasila tankom crnom trakicom vezanom u mašnicu.

Cijelu kombinaciju sam upotpunila crnim salonkama. Kao prigodni aksesoar mojem zimskom oufitu uklopio se vintage prsten, koji mi je posebno drag jer sam ga „ulovila“ na nedavnom putovanju u Bratislavu.

Torbica u produkciji Amaradi dizajna savršeno se složila s klasičnim kaputom u boji devine dlake te tako zaokružila ovaj minimalistički, ali posebni outfit koji neodoljivo podsjeća na omiljene odjevne kombinacije naše drage Audrey.

Photo by: Marta Pleško

Torba: Amaradi bags

Hlače: Second hand

Više fotografija pogledajte na Audreysdream

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.