Šta moraš da imaš u torbi kad ideš u noćni provod?

Savršena šminka i u mraku ...

Koliko puta ste bili u sutuaciji da želite da popravite šminku, a da pri ruci nemate ogledalo ili ste na nekom neprikladnom i mračnom mjestu?

Kad se to desi, vođeni željom da uvijek izgledamo dobro, uglavnom pokušamo da popravku uradimo neprimjetno, na brzinu i napamet. Da li se to uvijek dobro završi? Statistika kaže da su šanse veće od 50 odsto da, ukoliko na pamet radite popravku, istu ne uradite dobro.

Šta moraš da imaš u torbi kad ideš u noćni provod?

Da bi riješili ovaj problem, kompanija GOSH je osmislila proizvod koji rješava ovakve situacije sa 100% sigurnosti i to jednostavno i lako. Više se ne morate brinuti , jer sa ovim proizvodom u torbici, uvijek možete savršeno precizno popraviti šminku, čak i u potpunom mraku.

GOSH INTENSE LIP COLOUR je revolucionarni novi proizvod za usne koji ima fantastično mekanu i prijatnu teksturu za usne sa visokim sjajem, ali to nije sve... Sama ambalaža je potpuno fantastična, jer pakovanje na sebi ima svijetlo i ogledalo, pa se šminka može nanositi čak i u mraku.

Stavite GOSH INTENSE LIP COLOUR u svoju torbicu i opustite se. Uživajte u svom noćnom provodu i ne brinite, u svakom trenutku IZGLEDAĆETE SJAJNO!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.