Žena tokom života izgubi devet svojih tjelesnih težina!?

Žena tokom života izgubi devet svojih tjelesnih težina!?

U toku života žene 17 godina pokušavaju da smršaju. U prosjeku, svaka žena tokom života izgubi devet svojih tjelesnih težina.

Oko jedan odsto ispitanih žena je izjavilo da su na dijeti svih 12 mjeseci godišnje, prenosi Daily Mail.

Najnovije istraživanje je pokazalo da čak 90 odsto žena bar jednom u životu ide na dijetu, a da u prosjeku svaka žena tokom života čak 17 godina pokušava da smanji tjelesnu težinu.

Istraživanje je pokazalo da u prosjeku žene idu na dijetu dva puta godišnje i da gube oko pet kilograma.

Prosječan životni vijek žena je oko 82 godine. Ako je žena u prosjeku teška 65-70 kilograma, to znači da, ako počne da ide na dijete sa 18 godina, do kraja života izgubi nešto više od devet svojih težina i 17,2 godine provede pokušavajući da smrša.

Oko jedan odsto ispitanih žena je izjavilo da su na dijeti svih 12 mjeseci godišnje.

Oko 33 odsto ispitanih žena je navelo ljetnje praznike kao glavni razlog za držanje dijete. Zdravstveni problemi su bili dovoljan razlog za održavanje dijete za 22 odsto ispitanih žena, a vjenčanje za njih 18 odsto.

Izvor: S media

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.