Održana promocija prvog samostalnog albuma Zvjezdica

Održana promocija prvog samostalnog albuma Zvjezdica

Koncertna promocija novog albuma dječijeg hora Zvjezdice “Baš je dobro dobar biti” održana je u nedjelju, u velikoj sali KIC-a Budo Tomović, u terminima od 12 i 18 sati. Veliki broj djece i roditelja uživao je u novim numerama Zvjezdica, ali i u hitovima uz koje su odrastale brojne generacije, a koje su sa Zvjezdicama otpjevali specijalni gosti Minja Subota i Knez.

Publika je uživala i pjevala zajedno sa Zvjezdicama, a mališani su sa posebnom pažnjom ispratili dešavanja na sceni gdje su se Sunčica Cvijetić, Zvjezdice, Minja Subota i Knez, u toku vrlo zanimljivog igrokaza „Rađanje dobrote”, borili protiv Olujka Gromovića Groma kako bi otjerali njegove olujne oblake i pomogli da se rodi „Dobrota”.

Scenario koncertne promocije napisali su Ana Klepić i Dejan Đonović, režiser je Husein Bato Dukaj, a uloge Sunčice Cvijetić i Olujka Gromovića zvanog Grom, povjerene su mladim glumcima Irini Šćekić i Nemanji Jančovskom.

U toku oba koncerta vladala je lijepa atmosfera o čemu su svjedočila i ozarena lica djece i roditelja.

„Prezadovoljni smo, jako srećni i ponosni što smo ovako uspješno realizovali promociju našeg prvog samostalnog albuma. Zahvaljujemo se svima koji su juče bili na koncertima i pomogli nam u našoj misiji rađanja Dobrote”, kazala je Ana Klepić, dirigent hora Zvjezdice.

Realizaciju koncertne promocije su pomogli: Dječiji savez Podgorice, KIC Budo Tomović, Isla pastile, pekara Uniprom, Montenegro Airlines, Ap Print, Primo Design, Ministarstvo ekonomije, Hotel Podgorica, Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina, Muzički atelje Modus, Caffe Pizzeria Fufluns i marketing agencija Incognito.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.