Zvijezde Holivuda stigle u Montevideo

Zvijezde Holivuda stigle u Montevideo

U okviru humanitarne akcije „Jedna sigurna godina za Sigurnu žensku kuću", kojoj se pridružio i naš portal, otvorena je prva samostalna izložba slika mladog crnogorskog umjetnika Vladana Boškovića, pod nazivom „Zvijezde Holivuda u Montevideu", 11. januara 2012. godine, u 20 časova u PUB-u Montevideo. Na izložbi, koja će trajati do 18. januara 2012, predstavljeni su portreti sedam poznatih dama: Hali Beri, Sofija Loren, Merlin Monro, Meril Strip, Anđelina Džoli, Elizabet Tejlor i Penelopa Kruz.

Izložbu su otvorili Adela Zejnilović, asistent na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju, Mira Saveljić, aktivistkinja Sigurne ženske kuće i Vladan Bošković, autor portreta.

Više informacija o samoj akciji, kao i o sedam holivudskih zvijezda koje će do 18. januara "boraviti" u Montevideu, imaćete priliku da pročitate na stranicama našeg portala uskoro.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.