Nekoliko prednosti malih u odnosu na velike grudi

Nekoliko prednosti malih u odnosu na velike grudi

Prednosti malih grudi se često previde, a mediji dodatno podstiču žene sa malim grudima da misle da nisu “prave” žene ako nemaju obdareno poprsje. Naravno da to nije istina! Mi smo tu da vam navedemo samo neke od razloga zašto da volite svoje male grudi i budete ponosne na njih.  

1. Jeftiniji grudnjaci

Jedna od glavnih pritužbi žena sa velikim grudima je da im je često vrlo komplikovano pronaći grudnjak koji im se svidja u njihovoj (velikoj) veličini. I čak i kada nadju grudnjak u veličini koja im odgovara, veoma su skupi i vrlo često nedostupni u lijepim stilovima. Žene sa manjim grudima u svakom slučaju imaju više izbora i ne moraju da preplate svoj grudnjak.;)

2. Nema bolova u ledjima

Vjerovatno jedna od najvećih prednosti malih grudi je što vas zbog njih nikada neće boljeti ledja, kao što je to slučaj sa velikim grudima. Velike grudi stvarno ženi mogu zakomplikovati život i prouzrokovati mnogo bola. Vjerujte, neke od njih će vam upravo zbog toga zavidjeti na manjim grudima.

3. Imamo to što imamo

Još jedan od razloga zbog kojih treba da volite svoje male grudi (osima ako mislite da ćete uživati prolazeći kroz bolnu, skupu i nepotrebnu operaciju) je prosto to što vam je priroda dala to što imate. Tako je odlučeno! Dakle, obzirom da ništa lako ne možete po pitanju toga, zašto jednostavno ne naučite biti srećni sa onim što ste od prirode dobili?  

4. Prirodno

Šta je loše u tome da budete srećni sa svojim prirodnim izgledom tijela? Stvarno je neshvatljivo zašto je toliko žena na ovom svijetu nesrećno zbog svog izgleda. Kao što rekosmo iznad: imamo ono što nam je dato. Veličina grudi je dio toga. Budite zadovoljni sobom – bićete mnogo srećniji, nego da trošite vrijeme želeći da izgledate drugačije od onog što vam je dato.

5.  Slobodan pad

Još jedan odličan razlog da volite male grudi je što nećete u zrelijim godinama patiti (opet) od istog problema kao bolje obdarene žene. Teže grudi su, nažalost, s godinama sklonije opuštanju i padanju, ali s druge strane, na sreću žena sa malim grudima, male grudi nemaju tih sklonosti. Dakle, gledajte stvari sa vedrije strane!

6. Proporcionalnost

Sitnije žene su sklonije manjim grudima. Jednostavno, stvar je proporcije.  Ako ste sitnije gradje, velike grudi bi učinile da izgledate kao da ćete se svaki čas prevrnuti i posrnuti naprijed. Implanti izgledaju smiješno na vitkoj i ženi sitnije gradje. Dakle, velike grudi odgovaraju ženama koje imaju tiijelo koje će te grudi i podržati.

7. Odjeća

Kada imate manje grudi, biranje i kupovina odjeće je mnogo jednostavnija. Mnoge žene koje imaju velike grudi imaju i  problem da pronadju odgovarajući gornji dio odjeće, zato što odjeća uglavnom nije dizajnirana da bi se veće grudi smjestile u nju. Sa malim grudima možete nositi topić na bretele, bez brige da će vam odnekud izviriti bretela od grudnjaka!

8. Niste samo par grudi

Pitajte koju god ženu sa većim grudima i rećiće vam o muškom “buljenju” u njene grudi, kao da ništa više osim njih ne postoji. Zašto se pojedini muškarci ponašaju kao da žena sa velikim grudima nije ni u pola obdarena inteligencijom kao što je poprsjem? Sigurno je to nije tačno, ali je to još jedna od mnogih iritantnih stvari koju žene sa malim grudima neće morati trpjeti.

Dakle, ukoliko se borite da popunite tu A korpu, sad vidite da ima mnoštvo razloga zbog kojih treba da volite manje grudi. Svi mi bismo trebali naučiti voljeti sebe onakve kakvi smo, umjesto što uvijek težimo da budemo drugačiji. Takvi smo kakvi smo! Znači, uživajte u prednostima malih grudi i prestanite da težite nesavršenom idealu.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.