Šesnaesti broj Magazina u prodaji od 29. septembra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam šesnaesti broj Magazina koji je u prodaji od 29. septembra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Šesnaesti broj Magazina u prodaji od 29. septembra

U intervjuu glumac Zef Bato Dedivanović priča koliki su mu teret predstavljale uloge Joksima i poštara Jovete iz „Oriđinala“. Prisjećajući se djetinjstva kaže kako pamti sve što ne valja. Gost Magazina је muzičar i pisac Nenad Janković, poznatiji javnosti kao dr Nele Karajlić. On je u Podgorici premijerno predstavio književni prvijenac „Fajront u Sarajevu“. U rubrici „Susreti“ gost je glumac Sergej Trifunović. On u filmu „Na mliječnom putu“ glumi sa Monikom Beluči. Pitali smo ga kakvi su njegovi utisci, da li je, kako kažu najljepša žena svijeta. Uz osmijeh se saglasio.

O djetinjstvu, profesiji, ljubavi i planovima za Magazin govori voditeljka i urednica Marija Razić.

U rubrici „Porodična priča“ gošća je sekretarka Skupštine opštine Danilovgrad i predsjednica Organizacije žena tog grada Tanja Bošković. Prisjeća se svog djetinjstva, dana kada je igrala rukomet i proslavljala Dan mladosti na stadionu JNA u Beogradu. Priča nam kako funkcioniše brak sa suprugom Milivojem, geodetom u penziji.

Da li mobing postaje normalna pojava-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju je povodom obilježavanja Svjetskog dana srca priča sa dr Mihailom Vukmirovićem koji govori o kardiovaskularnim bolestima.

U ovom broju Magazina je i reportaža o Kardifu.

Tu su i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.