Deseti broj Magazina u prodaji od 07. jula

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam deseti broj Magazina koji je u prodaji od 07. jula. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Deseti broj Magazina u prodaji od 07. jula

Gost Magazina je hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni koji govori o dolasku u Crnu Goru i učešću na Lejk festivalu, privatnom životu i planovima koji se tiču karijere . U intervjuu  crnogorski glumac Mirko Vlahović, između ostalog, kaže da je u životu „dobro biti dobar drug“.  Glumica Žana Gardašević  za Magazin govori o profesiji i privatnom životu.  U rubrici „Porodična priča“ gošća je glumica Vanja Milačić. Ona priča o životu sa advokatom Božom Prelevičem,  vaspitanju kćerke i sina, glumi i planovima za budućnost.


Zašto roditeljima u Crnoj Gori sud oduzima djecu i u kojim situacijama se to dešava-tema je koju su istraživali novinari Magazina. U rubrici „Susreti“ gošća je  hrvatska glumica i pisateljica Arijana Čulina, crnogorskoj publici poznata kao Milijana iz serije „Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo“. U desetom broju Magazina je i reportaža o Maldivima koju su redakciji poslali čitaoci. U rubrici „Prenosimo“ je ispovijest Nadine Softić iz Maglaja koja je rodila blizance dvije godine nakon što joj je suprug izgubio bitku sa leukemijom.


Tu su  i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.