Druga strana elegancije

Odjeća je ustvari samo komad tkanine različitog oblika, boje i materijala, a ima sposobnost da toliko uljepša ljude. Sigurno svako od nas poznaje bar jednu  od onih tipova žena koje kad bi obukle i vreću za smeće ipak bi izgledale fantastično. Šta to one imaju što drugi nemaju?

Druga strana elegancije
Tijelo
Kada hodate učvrstite vaše tijelo, podignite bradu. Pravo držanje nije samo za modele na modnim pistama. Kada sjedite ispravite ledja, a rukama gestikulirajte umjereno. Stvarno ima milion načina  da koristite svoje tijelo.

Smijeh
Važnije od bijelih zuba i pravilne vilice je iskrenost. Iskreni smijeh je savršen smijeh. Osjećanje koje tjera vaša usta da se iskrive u osmijeh, čini da vaše lice prosto zasvijetli.

Smisao za humor
Gledanje na život sa zabavne strane, da i kad vam je najteže, izvučete osmijeh. Da znate da se šalite na svoj račun... To su neke od stvari koje ženama daju mnogo šarma, pogotovo u muškim očima.

Pažnja i briga za druge
Da li medju prijateljiuma imate ljude sa kojima kad razgovarate, osjećate se kao najinteresantnija i najvažnija osoba na planeti?  To je zato što osjećate pažnju i brigu sagovornika. Osoba preko puta vas sluša, ne prekida vas dok pričate, odgovara adekvatno i smije se na vaše šale. Ako i vi budete takvi (ako već niste), postaćete veoma omiljena ličnost.

Učtivost 
Čovjek se uči cijeli život i sigurno cijeli život nailazi na nove i nepoznate situacije u kojima ne zna kako da reaguje. Ali, za ljubaznost ne morate da završite visoko obrazovanje, nego samo da znate nekoliko osnovnih pravila. Ipak, treba da ste prirodni i spontani. Medju narodima koji su poznati po svojoj ljubaznosti i manirima su Englezi i Francuzi, od kojih bi mogli po nešto i da naučimo o tome.

Lijepe ruke
Ruke nam najčešće pomažu u razgovoru sa drugima. Njima gestikuliramo, rukujemo se, mašemo za pozdrav, neki prikrivaju i osmijeh... Zato njegujte ruke, za dobar utisak. Održavajte kožu vlažnom i nježnom, kao i lijepo oblikovane nokte sa lijepim lakom.  

Kultura
Pokažite svoje znanje okolini, ali ne nadmeno i sa osjećajem superiornosti.  Pokažite da ste otvoreni prema svijetu, da ste ljubopitljivi i volite da neprestano upijate informacije. Što imate više tema o kojima možete da razgovarate, to ste poželjniji sagovornik, naravno.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.