Sunčana Pufies Puzijada – prijavljivanje u toku!

Sunčana Pufies Puzijada – prijavljivanje u toku!

U subotu, 22. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City, u okviru šeste po redu dječije manifestacije Dan Sunca, koju organizuje marketing agencija Incognito, po prvi put u Crnoj Gori biće održano takmičenje u puzanju beba, Sunčana Pufies Puzijada.

Pravo učešća na prvoj crnogorskoj puzijadi imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale, a prijavljivanje se vrši putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) i putem mail adrese: dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je poslati ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Prijavljivanje će trajati do 15. septembra, a broj učesnika je ograničen.

Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Svi učesnici će dobiti diplome, a za pobjednike će biti obezbijeđene nagrade. Početak takmičenja zakazan je za 12:30h.

https://www.facebook.com/DanSunca

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.