MONTEVIDEO PUB - prijedlog za dobar provod

MONTEVIDEO PUB - prijedlog za dobar provod

I ove nedjelje u Montevideo pub-u u Podgorici šarenolik program. Možete uživati u jazz ili funky ritmu, trip-hop new wave 80-tih i 90-tih ili pogledati dokumentarni film "Crna Gora arheološko blago", a za vikend malo drugačiji zvuk.

Izaberite svoj trenutak opuštanja i uživajte.
Utorak, 06. decembar sa početkom u 21:30h  - 80's/90's/trip-hop/new wave by DJ Miloš Marović

Srijeda, 07. decembar sa početkom u 21:30h - Jazz & Funky night: Valentina Tina Popović (vokal) i Enes Zejnilović (akustična gitara)

Četvrtak, 08. decembar  sa početkom u 20hProjekcija filma "Crna Gora arheološko blago" autora MIška Đukića
(Na filmu u trajanju od sat i četiri minuta prikazani su zapisi o arheološkom blagu od najranijih vremena do srednjeg vijeka sa područja Dinoša, Vuksanlekića, Mataguža, Gostilja, dijela do granice sa Albanijom, sela oko Skadarskog jezera, martinićke Gradine, a koje pustoše ljudi sa detektorima pretražujući ove terene.)

Petak, 09. decembar  sa početkom u 21:30h - Duško Vujović (Krivi toranj)

Subota, 10. decembar  sa početkom u 21:30h - Acoustic night by Marko (vokal i gitara) i Jovan (bas) "Nuclear mama"

Nedjelja, 11. decembar sa početkom u  21.30 - V.I.S. Eclipse: Milan Stanišić (gitara-vokal), Dušan Raketić (perkusije), Dino Beharović (harmonika) i Selim Bulić (vokal)
(Beharović je učenik srednje muzičke škole "Andre Navara" sa kojom je na raznim takmičenjima osvojio mnogo nagrada, medju kojima je i ona za najboljeg harmonikaša Evrope u svom uzrastu. V.I.S. Eclipse obradjuje uglavnom poznate rok hitove, a ponekad se u njihovom repertoaru mogu naći i pjesme čuvenih Ekrema Jevrića i Horror Bishketa)

Stanka Dragojevića 42
Telefon za rezervacije +382 67 597918

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.