Kreativne mamice, u akciju!

Kreativne mamice, u akciju!

Mamice, u akciju! Makaze i lenjire u ruke i svojoj bebi ukrasite najobičnije bijele, pamučne bodiće. Ostaci šarenih tkanina, uglomjeri, makaze, konac i dobra volja je ono što vam treba za ovaj poduhvat.

U prvim mjesecima bebinog života, bodi je najpotrebniji komad odjeće za naša mala sunca. Pa zašto onda ne bismo svojim klincima i klincezama napravili originalnu i jedinstvenu odjeću na koju niko neće ostati imun.

U momentima kada vaš mali andjelak spava, možete da se opustite praveći slatke likove koji će bodiju vašeg djeteta dati posebnu čar.

Ukoliko imate i starije dijete koje je pri tom školarac, zaronite malo u njihov pribor, jer ćete tamo sigurno naći većinu pomagala koja su vam potrebna.

Što se tiče likova koji će da krase bodiće,  osmislite ih sami, jer vi ste ipak kreativna mama koja će bebinoj odjeći dati lični potpis.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.