Eva naturfit - zdravo, prirodno i fit!

Uz Eva Naturfit tunu više ne morate biti vrhunski pecaroš da biste imali vrhunski ulov, niti vrhunski kuvar da biste spremili vrhunsko jelo.
Eva naturfit - zdravo, prirodno i fit!

Više nego ikad prije nalazimo se u stalnom pokretu i od prehrane isto tako tražimo da se uklopi u naš dinamičan stil života. Od obroka želimo da bude zdrav, prirodan, ali i da bude praktičan i brzo na raspolaganju.

Eva je prepoznala potrebe svojih ribokusaca i upravo radi svih vas neprestano širi paletu svojih proizvoda. Na vaš sto donosi pažljivo odabrane najkvalitetnije djelove ribe koji će svojim vrhunskim i slasnim ukusom zadovoljiti i ona najizbirljivija nepca.

Naturfit tuna predstavlja Evino moderno ruho za sve vas moderne gurmane koji nemate previše vremena za spremanje jela, a koji ipak od svog obroka tražite da bude prirodan, kvalitetan, zdrav i ukusan.

Meso tune izuzetno je ukusno i sočno zbog čega je u zadnjih 20-ak godina tuna postala jedna od najtraženijih i najcjenjenijih riba u svijetu uopšte. Tuna je nutritivno vrlo bogata namirnica, dobar je izvor proteina, minerala i vitamina B kompleksa, a poznata je i kao izvor esencijalnih omega-3 masnih kiselina. Konzervirana tuna savršeno se uklopila u moderan stil života i svima nama omogućila je da samo jednim potezom imamo spreman zdrav, prirodan, ukusan i praktičan obrok.

Eva Naturfit tuna vam donosi komade tune u vlastitom soku sa niskim udjelom masti za sve one koji žele biti u formi, a da se pri tom ne moraju odreći kulinarskih užitaka. Ovaj proizvod vam omogućava da osjetite onaj izvorni, blagi ukus tune te da se bez imalo grižnje savjesti prepustite čistom užitku.

Naturfit tunu možete konzumirati kao samostalni obrok, a sve što je potrebno je da ocijedite tunu. Ako se ipak uspijete suzdržati da je istog trena ne "smažete", imate priliku da uz izuzetnu lakoću i uz malo mašte postanete vrhunski kulinarski majstor. Naturfit tuna odlično će se uklopiti sa čitavim nizom namirnica - u jela od tjestenine, pirinča, kao dio raznih salata, umaka. Stoga, odvažite se na eksperimentisanje i otkrijte svoju vlastitu deliciju kojom ćete očarati svoje najdraže. S Eva Naturfit tunom ne možete pogriješiti.

Uz Eva Naturfit tunu više ne morate biti vrhunski pecaroš da biste imali vrhunski ulov, niti vrhunski kuvar da biste spremili vrhunsko jelo; sve što je potrebno je da pronađete Eva Naturfit tunu na polici u vašoj omiljenoj prodavnici. Neka vaš obrok bude zdrav, prirodan i fit.

Izvor: www.coolinarika.com

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.