A šta sa neugodnim mirisima u kuhinji?

Pogledajte 3 prirodna rješenja za mirišljavu kuhinju.

A šta sa neugodnim mirisima u kuhinji?

U kuhinji se zadržao miris od sinoćne večere

U posudu s vrelom vodom stavite malo pomorandžine kore i cimeta pa pustite da vri nekoliko minuta. Ugasite ringlu i ostavite posudu na šporetu cijeli dan kako bi se ugodan slatkasti miris proširio kuhinjom i zamijenio neugodan miris. 

Frižider ima neugodan miris

Prvo pronjuškajte po frižideru kako biste pokušali da nađete krivca koji širi neugodan miris. Ako se miris uvukao u frižider i ne prolazi uprkos tome što ste izvadili namirnicu koja ga je širila, stavite na tanjir sodu bikarbonu pa ga ostavite u frižideru jedan dan. Za jače mirise napunite tanjir svježim zrnima kafe i ostavite u frižideru nekoliko dana. Protiv kiselkastog mirisa najbolje djeluje drveni ugljen. Stavite par komada ugljena na tanjir i ostavite u frižideru nekoliko dana da upije miris.

U kuhinji se osjeća dim od cigareta

U plitku posudu nalijte sirće i pustite ga da odstoji kako bi upio miris dima od cigareta.

 

stvarukusa.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.