Kako usporiti starenje kose – savjeti Sindi Kraford

Iako nam djeluje da supermodel Sindi Kraford nikada ne stari i da je uvijek savršena, 48-godišnja manekenka tvrdi da takav izgled duguje pažljivoj njezi, a evo i njenih najboljih savjeta.

Kako usporiti starenje kose – savjeti Sindi Kraford

Jedna od najpoznatijih supermodela, Sindi Kraford bila je i ostala sinonim lijepe i njegovane žene. Iako je majka priroda bila darežljiva prema njoj, Sindi tvrdi da je veoma bitno na vrijeme početi sa njegom kože, jer ćete u kasnim četrdesetim vidjeti prave rezulatate. 

"Kada osoba sa 35 godina počinje da se brine o svojoj koži, rezultate ne vidi tad, već kada je u poznim četrdesetim. Sada primjećujem da je adekvatna njega u tridesetim bitna za kasniji rezultat”, tvrdi Sindi

Osim divne kože, manekenka se može pohvaliti i gustom kosom. Međutim, Sindi objašnjava da ne stari samo vaša koža, već je isti slučaj i sa kosom. Zato je podijelila savjete kako da sačuvate gustinu i sjaj svojoj kosi.

“Niko vas, vjerovatno, nije upozorio da kosa što je starija brže se lomi. Zato je ne perem svaki dan, ali prije pranja stavljam masku za kosu. Prije nego što legnem da spavam, obavezno je podignem kako se ne bi u toku noći lomila”, objasnila je Sindi.

Pogledajte kako je Sindi Kraford izgledala prije 22 godine, a ništa manje zanosna nije ni sada.

 

Pripremila: Hanja Marović

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.