Lijepo i korisno - VHS

Lijepo i korisno - VHS

Ukoliko vam je još negdje ostala “zaturena” kutija od starih video kaseta, imamo interesantan prijedlog za vas. Možda nikada ne biste pomislili da vam kutija od video kasete može poslužiti za još nešto osim za kasete, ali naravno da može, i to,  da vam bude od koristi i da izgleda lijepo.

Nekad jednostavno ne znate šta da radite sa svim onim ceduljicama, papirićima, računima, članskim karticama ili vizitkama koje ne morate uvijek da nosite sa sobom. Evo jednog vrlo simpatičnog prijedloga za vas.

Odštampajte (na obični štampač) neku vama dragu fotografiju, ali pazite da se veličina fotke uklopi  sa kutijom i stavite je ispod providne folije kutije.
Na vama je da izaberete način na koji ćete kutiju probušiti i okačiti na zid (kao na slici). Jednostavno, stranu koja se otvara okrenite prema gore, pričvrstite kutiju za zid i voila, dobili ste neobično (možda i tajno) mjesto za odlaganje sitnica, koje pri tom izgleda lijepo, jer ste ga ukrasili vama omiljenom fotografijom.

via: decorate.tipjunkie.com

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.