Portal Žena Sam Ja u novom ruhu

Jedan od najpopularnijih portala za dame u regionu, Žena Sam Ja, doživio je prvi veći redizajn pa je sada dostupan u responsive izdanju što znači da se prilagođava uređaju sa kojeg mu se pristupa pa će čitateljke moći podjednako da uživaju u sadržajima koje nudi, bez obzira na to koji uređaj koriste: PC računar, tablet uređaj ili pametni telefon.

Portal Žena Sam Ja u novom ruhu

Uporedo sa redizajnom urađena je i rekonstrukcija portala sa ciljem da veliki broj zanimljivih sadržaja koji se svakodnevno objavljuju budu još dostupniji i pregledniji čitateljkama. Poseban redizajn doživjela je rubrika Specijali, dio portala koji je otvoren za čitateljke koje žele da sarađuju sa redakcijom. U tom dijelu naročito su aktivna i popularna 3 bloga: Psihološki kutak koji uređuje psihoterapeut Helena Rosandić, koji obiluje vrlo interesantnim i poučnim tekstovima iz oblasti psihologije, životnog stila i porodičnih odnosa, zatim Lifecoaching kutak koji uređuje Life coach Bojana Ostojić, koja svake sedmice čitateljkama poklanja vrlo inspirativne i motivacione tekstove i Modni kutak za koji je zadužena Ana Radulović, kreativna profesorica francuskog jezika koja voli modu i posebno uživa u kreairanju divnih modnih kombinacija i svake sedmice brojnim čitateljkama portala daje priliku da budu inspirisane novim modnim predlozima koji prate aktuelne modne trendove.


Portal Žena Sam Ja postoji od aprila 2011. godine i za relativno kratak period postao je najpopularniji portal namijenjen ženama u Crnoj Gori i jedan od najpopularnijih ženskih portala u regionu. Zvanična Facebook stranica portala ima preko 91.000 fanova i na njoj se  svakodnevno objavljuju sadržaji sa portala, modni predlozi i zanimljive fotografije. Portal takođe ima aktivne naloge na popularnim društvenim mrežama Pinterest i Twitter koji se takođe svakodnevno ažuriraju.

Na portalu se svakodnevno objavljuju sadržaji iz domena ljepote, zdravlja, domaćinstva, roditeljstva, životnog stila i mode.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.