Uvijek utopljene noge uz pomoć jednostavnog trika

Uvijek utopljene noge uz pomoć jednostavnog trika

Planinari i biciklisti koji voze i po snijegu zaklinju se u ovaj trik i to ne bez razloga. Kažu, to je najdjelotvorniji način da vam stopala budu utopljena, kakvu god obuću izabrali.

A za taj trik treba vam samo aluminijumska zaštita od sunca za šoferšajbnu, koju u kineskim radnjama možete naći i za 2 eura.

Ono što treba da uradite jeste da isječete parče koje savršeno odgovara vašoj obući, tako što ćete markerom iscrtati uložak za cipele i isjeći parče koje ste nacrtali.

Sada to parče folije ubacite ispod uloška - to će vam pružiti sjajnu izolaciju od hladne zemlje i održavati toplotu stopala koju će reflektovati.

Kažu da za ovaj trik može da se koristi i obična, aluminijumska folija koju imate u kuhinji, ali u te eksperimente planinari nisu zalazili - njihova preporuka je samo zaštita za šoferšajbnu.

A kad smo već kod te navlake za šoferšajbnu, nju možete da iskoristite na još jedan način, i time sebe spasite muka čišćenja šoferšajbne zatrpane snijegom.

 

 

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.