Kako da vam veš bude ponovo bijel kao u reklami

Već ste se sigurno naslušali raznoraznih stvari za koje je limun dobar. Osim što je izvrstan dodatak za osvježavanje pića, može se koristiti i u nekim proizvodima za ljepotu koje možete sami napraviti.

 

Kako da vam veš bude ponovo bijel kao u reklami

Jeste li znali da taj kiseli plod može učiniti da vam veš bude bijel kao što ste to oduvijek željeli, a niste mogli postići? Uz ovaj nevjerovatno lagan trik vaš san o bijelom vešu napokon će postati stvarnost.

U cijeloj proceduri nema previše mudrosti niti posla. Naprosto, kada stavljate bijelo rublje u veš mašinu umjesto izbjeljivača ubacite četvrtinu ili pola šolje soka od limuna.

Osim toga, Martha Stewart kaže da će limun u vrućoj vodi čuda učiniti za vašu bijelu robu .

Dakle, ako imate najdražu bluzu koja je izgubila svoju savršeno bijelu boju i postala dosadno sivkasta, upotrijebite limun i ponovno zablistajte u omiljenoj odjeći.

Net.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.