Pretvorite svoje stare japanke u unikatne ljetnje sandale

Uz malo kreativnosti, svoje stare japanke možete transformisati u slatke i unikatne sandale. Sve što vam je potrebno su neke najobičnije, jeftine japanke, šarena marama i makaze.

Pretvorite svoje stare japanke u unikatne ljetnje sandale

Ako želite da napravite sandale inspirisane tribal gladijatorskim stilom izaberite maramu sa tribal motivima. U zavisnosti od vašeg ukusa, možete odabrati tufnastu, romantičnu ili prgastu maramu ili pak široku satensku vrpcu.Počnite rezanjem marame na pola. Stavite je preko sredine japanki i omotajte krajeve oko obje strane remena (kao na slici). Motajte ih, jedan po jedan, oko "V" dijela japanke dok ne dođete do kraja. Treba da bude čvrsto. Kada završite, omotajte trake tkanine oko gležnjeva. Ove sandale su udobne, lagane i originalne. Ako želite uvijek biti drugačiji i originalni, isprobajte različite načine vezivanja traka oko gležnjeva.

Evo i video uputstva:

Nosite ove unikatne sandale sa maksi suknjom ili haljinom i uživajte u svom svježem ljetnjem izdanju.

 

Izvor: diyandcrafttutorials.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.