Super rješenje za osvježenje: Bezalkoholni mohito od malina

Ljubitelji pića bez alkohola će biti oduševljeni što konačno mogu da se osvježe uz koktel koji će sami napraviti. U ovom napitku mogu uživati i djeca i starije osobe, bez straha da će se napiti.

Super rješenje za osvježenje: Bezalkoholni mohito od malina

U zagrijanu šerpu stavite pola šolje šećera sa pola šolje vode i miješajte dok se šećer ne rastopi. Zatim ostavite smjesu da se ohladi. Iscijedite 4 limete, pa sipajte u činiju sa jednom čašom malina i 12 listova svježe nane, krupno isjeckanih. Ohlađenu smjesu od šećera sipajte u bokal koji ste do pola napunili sa ledom i dodajte slatku i ukusnu mješavinu malina, nane i limete. Sve ovo polijte mineralnom vodom i promiješajte. 

Prilikom posluženja dekorišite čašu sa malinama i limetom. Uživajte u hladnom i osvejžavajućem napitku sa cijelom porodicom. 


Dnevno.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.