Ljubitelji čokolade i vina uživali u omiljenoj manifestaciji

Agencija Memento marketing i komunikacije tokom vikenda, 13. i 14. februara organizovala je u podgoričkom šoping molu Delta City treće izdanje manifestacije Čokolada i vino. Manifestacija je privukla veliki broj posjetilaca koji su uživali u kvalitetnoj ponudi učesnika, ali i vrlo lijepom i prijatnom ambijentu i pratećim sadržajima.

Ljubitelji čokolade i vina uživali u omiljenoj manifestaciji

Najveće interesovanje tokom prvog dana privukao je nastup plesača plesnog kluba Sonrisa koji su atraktivnim grupnim nastupima oduševili brojne prisutne posjetioce Delte.

Tokom dana je vladalo veliko interesovanje za ponudu učesnika pa se za pojedinim štandovima čekao i red. Učesnici nisu krili zadovoljstvo kako posjetom tako i prodajom.


U popodnevnom dijelu programa održana je i prezentacija vrhunskih vina Medun i Vladika iz ponude kompanije 13. Jul Plantaže, a posjetiocima je prezentovano i uparivanje vina i čokolade.

Posjetioci su i u nedjelju imali priliku da degustiraju, ali i kupe vrhunska vina iz ponude vinarija Arsenijević, BUK, Vukmanović, Ćetković, Vukićević i Kopitović kao i voćna vina i likere Ivanović. Kada je čokoladni program u pitanju, svoje umijeće u izradi čokoladnih pralina i slatkog programa prezentovale su poslastičarnice Korni i Patisserie Montenegro, a posjetioci su se upoznali i sa ponudom Adoré čokolada. Za impresivnu centralnu dekoraciju je bila zadužena agencija Happy Day.

U nedjelju je gost manifestacije bio kuvar Žarko Vučinić koji je za posjetioce pripremio ukusno posluženje, a od 12 časova održana je vrlo interesantna nagradna igra prepoznavanja vina tokom koje su učesnici pokazali umijeće prepoznavanja vina samo uz pomoć čula mirisa i ukusa. Najbolji takmičari na poklon su dobili po vrhunsko vino iz ponude kompanije NTC d.o.o.

U poslijepodnevnom dijelu programa održana je radionica izrade dekorativnih elemenata za torte koja je izazvala značajno interesovanje posjetilaca. Radionicu je vodila dekoraterka torti Branka Vukčević, a učesnice su izrađivale životinjice, cvjetiće, listiće i ogradice od fondana.

Pred kraj programa posjetioci su imali priliku i da se počaste delicijama iz Aninog medenog kutka, a organizovana je i nagradnu igru za posjetioce pod nazivom Simfonija ukusa u okviru koje su učesnici manifestacije obezbjedili čak 35 poklona.

 

Na kraju manifestacije organizator je svim učesnicima uručio zahvalnice za učešće i zakazao novo druženje za narednu godinu.

 Foto Darko Jovanović i Memento 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.