Evo šta omiljena kafa govori o vama

Uprkos činjenici da mnogi ne vole kafu, više je onih kojima je ispijanje ovog napitka postao dnevni ritual koji se ne preskače. Susrećemo se sa mnogim vrstama, isprobavamo razne ukuse, no uvijek se vraćamo onoj omiljenoj. Koja je vaša omiljena kafa? Pronađite sebe u nastavku teksta!

Evo šta omiljena kafa govori o vama

Crna kafa

Minimalizam je ono što vas karakteriše. Uglavnom ste tihi, no znate biti ćudljivi i mijenjati raspoloženja. Iskreni ste i cijenite jednostavnost. U odjevanju se priklanjate svedenijim bojama, volite monohromne kombinacije, ne eksperimentišete često.

U vašem ormaru dominiraju basic komadi koji se lako kombinuju jedni sa drugima, pa bez mnogo napora osmislite svaku odjevnu kombinaciju - bez obzira na priliku.

Latte

Što je trenutak donošenja odluke bliži, to vi postajete sve nervozniji i neodlučniji. Volite da je ljudima u vašoj blizini ugodno, uglavnom ste opušteni. To se odnosi i na vaš stil odjevanja – češće nosite starke od potpetica, kunete se u opuštene farmerke, a lepršave košuljice izvlačite iz ormara sa prvim zracima proljeća.

Espresso

Imate duh vođe i volite da prednjačite. Vrijedni ste, mnogo radite ali i lako mijenjate raspoloženja. Borite se za ono što želite do poslednjeg daha. Vaš izgled je ogledalo ovih karakternih osobina – komadi za koje drugim damama treba dosta smjelosti vam najbolje pristaju i imate karakter koji može da ih iznese. Pratite trendove i volite posjedovati najaktuelnije modele.

 

Cappuccino

Volite da držite sve konce u svojim rukama, a ponekad postajete opsesivni control-freak. Kreativni ste, nekada bolno iskreni, ambiciozni. Lako sklapate prijateljstva, no opstaju samo ona koja ste sklopili sa maštovitim i podjednako ambicioznim ljudima. Jedna riječ opisuje vaš stil – klasika. Koliko je kapućino klasika u svijetu kafe, tako se vi osvrćete camel kaputu ili maloj crnoj haljini – bezvremenskim komadima koji se mogu nositi iznova i iznova, a da ne izgledaju istrošeno. Već na prvi pogled izgledate uglađeno.

Ledena kafa

U vama čuči avanturistički duh. Sve ćete isprobati po jednom, dok ne poronađete ono što vam se najviše dopada, no i tada je vjerovatnoća da ćete nastaviti da tragate dalje. Hrabri ste, no često donosite ishitrene odluke i pogrešne izbore. Iz vašeg ormara vrišti trendseterka koja je u toku sa svim trendovima i dizajnerskim kolekcijama. Ukoliko ste instagram ljubitelj, ovu kafu često vidimo i na vašim fotografijama ukombinovanu sa novim omiljenim cipelama.

Instant kafa

Veseli ste i optimistični. Strogost karaktera vam i nije jača strana. Skloni ste odlaganju obaveza, ponekad i lijeni. U vaš ormar zalaze svi stilovi, zaboravljate stvari koje imate, često kasnite pa vam se desi da obučete prvo što vam dođe pod ruku. Nikada niste uspjeli da definišete svoj stil – a kafa baš i nije vaš omiljeni napitak.

 

Pripremila: Irena Bajčeta

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.