Zašto je kupovina parfema kao poklona odlična ideja?

Kupovina parfema kao poklona predstavlja izvanrednu ideju iz nekoliko ključnih razloga. Prvo, parfemi su sinonim za luksuz i lični  dodir, što ih čini idealnim poklonom za posebne prilike. Njihov miris može izraziti emocije i ličnost osobe kojoj poklanjate, dodajući dubinu i sentimentalnu vrijednost poklonu. Takođe, parfemi su praktičan poklon jer će ih osoba koristiti svakodnevno i prisjećati se trenutka kada su ih dobili. Na kraju, širok spektar mirisa omogućava vam da pažljivo odaberete parfem koji će najbolje odgovarati ukusu i preferencijama primaoca, što pokazuje koliko vam je stalo do njih. S obzirom na sve ove razloge, kupovina parfema kao poklona predstavlja izvanredan način izražavanja ljubavi, pažnje i zahvalnosti prema dragoj osobi kojoj su namijenjeni.

Zašto je kupovina parfema kao poklona odlična ideja?

Za one koji poklanjanje parfema ne dovode u pitanje, biranje adekvatnog parfema nije možda najjednostavniji zadatak, naročito ako  nisu njihovi najbolji  poznavaoci tako da to  može biti prilično izazovno. Ipak, kako smo u periodu darivanja sad više nego u bilo koje doba godine, i parfem se nađe negdje na nečijoj listu za kupovinu. Poklanjanje parfema je pun pogodak – jer niko nije ravnodušan prema lijepim mirisima.

Postavite sebi prije svega neka pitanja

Parfemi, kao na kraju krajeva i drugi pokloni, ne kupuju se nasumice, već sa namjerom. Odnosno, ono što treba da definišemo na startu jeste kome kupujemo, za koju priliku, kog je uzrasta taj neko i slično. Naravno, kada su parfemi u pitanju, tu dolaze još neke specifičnosti, kao što je godišnje doba u koje poklanjamo parfem (zbog čuvene podjele na zimske i ljetnje parfeme). Kada imamo jasne kriterijume i tome dodamo naša saznanja o tome šta ta neka osoba kojoj poklanjamo voli od mirisnih nota, nema sumnje da ćemo napraviti dobar izbor.

Postoje i muški i ženski parfemi koji su uvijek traženi

Kada nemate saznanja o tome koji se parfem nekome sviđa, ili pak koje su mu mirisne note bliske, uvijek je dobro pitati prodavce za savjet o tome koji su muški i ženski parfemi trenutno najtraženiji ili koji su to parfemi koji nikada ne izlaze iz mode. S druge strane, ako imate iole neku predstavu o tome kojoj vrsti parfema je naklonjen onaj kome ga namjenjujete, pred vama će se sigurno naći čitava lepeza različitih parfema, što po svom izgledu, što po cijeni i brendu. Tada u obzir treba uzeti i atraktivnost pakovanja, odnosno bočice, sve u zavisnosti od efekta koji tim poklonom želite da postignete.

Uvijek popularni poklon setovi

Poklon setovi su jednostavno već cjelokupan poklon – ne morate da brinete o pakovanju, on svakako podrazmijeva kutiju u kojoj je smješten parfem, najčešće u kombinaciji sa nekim losionom ili gelom, afteršejvom i slično. Oni su često traženi upravo zbog toga, ali i zbog toga što im je cijena po pravilu pristupačnija nego kada bi se te stvari kupovale odvojeno. Kada imate podugačak spisak za kupovinu, ta ušteda  će vam sigurno mnogo značiti. Bez obzira na to kome poklanjate, poklon setovi su praktičan i elegantan način da izrazite pažnju i brigu prema nekome, što ih čini uvijek popularnim izborom.

Sigurno nećete pogriješiti ako parfeme kupujete bliskim osobama

Kada su nam osobe bliske i znamo njihove afinitete, ali i dobro poznajemo njihov stil, možemo napraviti selekciju parfema koji će se uklopiti u njihov stil. Naime, parfem neki nazivaju produžetkom garderobe, te se ne može kupiti isti parfem i nekom čiji je stil sportski i nekom ko je elegantniji. Isto tako, ne kupujemo isti parfem i majci i sestri – godine u tom slučaju jesu važne. Mlađim generacijama je još dodatno važno i da taj parfem ima neku priču ili da ga podržava, odnosno reklamira neka uticajna ličnost na društvenim mrežama. Ono što sve više dobija pažnju jeste i ekološki dio priče oko parfema za one koji su vegani ili uopšte zagovornici zaštite životne sredine, te bi trebalo i to uzeti u obzir.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.