Ove 3 vježbe eliminišu "šlauf" oko struka

Da li ste spremni da se uvučete u omiljene pantalone sa niskim strukom? Da li će vas “šlaufić”, koji je vjerovatno nastao tokom zime, spriječiti da uživate u proljećnoj odjeći? Ne brinite se, uz pravilan režim ishrane, mnogo vode i naredne vježbe, riješićete se “nepoželjnih” ostataka zime.

Ove 3 vježbe eliminišu "šlauf" oko struka

Savijanje u stranu

Zauzmite raskoračni stav u širini ramena sa rukama spuštenim pored tijela (1). Spuštajte jednu ruku što niže prema koljenima dok drugu lagano podižete na struk. Vodite računa da su vam leđa cijelo vrijeme u pravilnom (zategnutom) položaju (2). Radite naizmjenično jednu pa drugu stranu. Da biste postigli još bolji, a i brži rezultat, u ruke uzmite male tegove (ili flašice vode od pola litre). Uradite ukupno 50 naizmjeničnih ponavljanja.

Rotacija u struku

Zauzmite širi raskoračni stav u polučučnju. Ruke ispružite ispred sebe (A). Vježba se sastoji od rotacije trupom u jednu pa u drugu stranu, pri tome vodeći računa da se kukovi ne pomijeraju (B). Uradite ukupno 50 naizmjeničnih ponavljanja.

 

Sklopka

Lezite na pod ili klupu sa ispruženim rukama i nogama (A). Podižući ramena od poda (ili klupe), pokušajte da rukama dodirnete nožne prste. Kada dodirnete prste, ostanite par sekundi u tom položaju pa se vratite u početni (B). Uradite 15 ponavljanja.


Nemojte zaboraviti da prije vježbanja odradite razgibavanje, a nakon ovih vježbi odradite set vježbi za istezanje i oblikovanje.

minimagazin.info/ŽSJ

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.