Deset najčešćih prigovora koje muškarci imaju na račun žena

Deset najčešćih prigovora koje muškarci imaju na račun žena

Prilično je zabavno pročitati listu uobičajenih pritužbi koje muškarci imaju na žene. Provjerite koje su to stvari i pitajte partnera misli li i on tako o vama...

1. Nikad im nije dosta šopinga

Vjerovatno svi muškarci na svijetu misle da su žene zavisne o šopingu. Jednostavno ne mogu shvatiti značenje šoping-terapije. Iritira ih i frustrira što su žene u stanju isprobavati odjeću i modne dodatke iako  nemaju namjeru da ih kupe.

2. Impulsivno troše novac

Muškarci se pitaju zašto žene ne mogu dva puta razmisliti treba li im nešto prije nego to i kupe. 

3. Mogu biti prezahtjevne čak i kad su umorne, imaju glavobolju ili su tek došle s posla

Jedan od uobičajenih prigovora je da ih žene mogu emocionalno iscrpljivati. Ne shvataju zašto nastavljaju pričati o problemima ili drugim nebitnim stvarima za koje oni ne pokazuju interes. 

4. Previše vremena troše na spremanje

Većina muškaraca misli da žene previše vremena provode ispred ogledala spremajući se, bez obzira radi li se o odlasku na posao, spoj ili nešto treće. S obzirom da se od muškaraca samo očekuje da budu uredni i u čistoj odjeći, misle da se žene previše dotjeruju. 

5. Preopterećene su čistoćom kuće

Muškarcima nije problem nositi već nošene čarape ili ostaviti mokar peškir na krevetu. Često se žale na žensku opsesiju spremanjem, organizovanjem i kategorizovanjem. 

6. Najviše im vremena treba da donesu najblesaviju odluku

Misle da su žene hirovite u odlučivanju. S jedne strane, mogu iste sekunde donijeti odluku da nikad više neće pričati s najboljom prijateljicom, a s druge strane, treba im nekoliko sati da odluče koju će nijansu karmina kupiti. 

7. Prigovaraju, posebno nakon ulaska u brak

Muškarce iritira kad im žene počnu prigovarati, bez obzira da li se radi  o majci, sestri, djevojci, tetki ili supruzi. Neki se i pribojavaju da će im žena nakon ulaska u brak neprestano prigovarati.

8. Previše okolišaju

Muškarci su drugačiji od žena i bolje razumiju kad im se nešto kaže direktno i otvoreno. Zbunjuje ih kad žene očekuju da shvate nešto rečeno između redova. Muškarci mrze kad žene okolišaju i namjerno stvaraju komplikacije tamo gdje  ne bi trebalo da ih bude. 

9. Ponekad nezasluženo koriste prednost zbog pola

To ne govore otvoreno, ali ne sviđa im se što žene u nekim stvarima imaju prednost zbog pola. Nudi im se mjesto u prepunom autobusu, vozi ih se gdje god trebaju ići ili im se manje naplaćuje ulaznica za neki klub.

10. Mogu biti vrlo ćudljive

Uobičajena pritužba je da žene lako mijenjaju raspoloženje. U jednom su trenutku nasmiješene i srećne, a već u drugom sve se sruši i nastaje pakao. 

Magazin.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.