U maju u Podgorici turistička manifestacija "Isplaniraj odmor"

Ljeto kakvo želiš!

U maju u Podgorici turistička manifestacija "Isplaniraj odmor"

U šoping molu Delta City u Podgorici,  10. i 11. maja biće organizovana turistička manifestacija pod nazivom Isplaniraj odmor, u organizaciji marketing agencije Incognito.  Manifestacija će biti održana pod sloganom Ljeto kakvo želiš, a njen osnovni cilj je  da se u dva dana na jednom mjestu ispromoviše kompletna turistička ponuda vezana za predstojeću ljetnju sezonu odmora.


Plan organizatora je da na manifestaciji okupi predstavnike turističkih agencija, avio kompanija, osiguravajućih kuća, turističkih i kulturnih centara iz svih crnogorskih gradova, a poseban kutak biće posvećen sve popularnijem avanturističkom turizmu i ekstremnim sportovima.

Posjetioci manifestacije imaće priliku da se upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom i na osnovu toga će moći detaljno da isplaniraju svoj odmor. Učesnici manifestacije će posjetiocima ponuditi specijalne popuste za sve na licu mjesta odrađene rezervacije, a biće organizovana i nagradna igra sa vrlo zanimljivim nagradama.

“Želja nam je da građanima omogućimo da na jednom mjestu pronađu najbolje ponude destinacija za odmor, ostvare brojne povoljnosti i saznaju šta je sve potrebno za organizaciju kvalitetnog odmora, tako da im nakon posjete manifestaciji  preostaje samo da sačekaju termin,  otputuju i uživaju u svom odmoru”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

 

Postanite fan FB stranice Isplaniraj Odmor

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.